Google Tag Manager Specialist

Om alles op je website door te meten! Ik help graag met het implementeren en uitleggen van de Google Tag Manager.

Google Tag Manager event tracking

Meer meten op je website? Google Tag Manager event tracking maakt het meten van allerlei extra statistieken mogelijk, zoals klikken op specifieke knoppen als een telefoonnummer of e-mailadres, het kijkgedrag van de video’s op je website of het scrollgedrag van je websitebezoeker. Wil jij meer data verzamelen? Neem gerust contact op en we bespreken alle mogelijkheden voor jouw website.

Facebook Pixel Google Tag Manager

De Facebook Pixel plaats je eenvoudig en snel via de Google Tag Manager. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om zo optimaal mogelijk te adverteren, zoals gepersonaliseerde dynamische advertenties. Hiermee toon je alleen Facebook advertenties aan de mensen die je website eerder bezocht hebben, met hierin precies de producten die ze interessant vonden. Zo benader je enkel mensen die al eerder interesse hebben getoond.

Google Analytics Tag Manager

Google Analytics koppel je natuurlijk ook met de Google Tag Manager. Zo worden websites van voor tot achter meetbaar. Wil je weten op welke buttons men klikt? Nieuwsgierig of de video’s op je website worden bekeken? Wil je weten hoe de klanten die iets kopen je website hebben gevonden? Of iets anders meten? Vrijwel alles is te meten, en hier help ik je graag bij.

Google Tag Manager training

Wil je zelf aan de slag met de Tag Manager, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan help ik je graag op weg met een Google Tag Manager training! We nemen samen door wat het is, wat je ermee kunt en ik maak je wegwijs in de werkruimte van de tag manager. Zo leer je onder andere wat tags, triggers en variabelen zijn en stellen we samen voor jouw website de eerste belangrijke tags in.

Google Tag Manager installeren

Wil je gebruik gaan maken van de Google Tag Manager, maar heb je geen idee hoe dit moet? Ik help je graag op weg en kan voor jou de Google Tag Manager installeren. Zo hoef jij je niet druk te maken om het instellen van de Google Tag Manager, maar kun je wel profiteren van alle voordelen!

Google Tag Manager certificaat Aaron Verstappen